By: ReActivate Zul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
::: Zoo Negara :::

::: hippo
::: tuntung
::: tapir [zzz]
View all 22 photos...
::: [10/4/2006] nampaknyer cuti hari tuh ramai laks member fp pi jejalan di zoo
::: akupon tak ketinggalan gak [huhuhu] aku pi waktu tengahari so byk tgh tido..
::: takder zooming sbb kamera sony P200 aku tak leh sgt nak buat cuma 'crop' shj..
~
----------------------------------------------------------------------------------
::: [re]: yup pix harimau blur sket.. sbb harimau tuh asyik mundar-mandir jek kat tepi cage
::: pix singa plak tak nampak sbb tgh tido dlm semak2.. nampak kaki terangkat ke atas ajek [hehe]
::: tapi aku nak letak gak pix harimau nih.. rasa tak beshh laks kalo entry zoo takder pix harimau..
::: thanx for the komens.. [huhuhu] aku ingatkan korang tak perasan pix blur tuh [ekekeke]..



Wednesday, 12-Apr-2006 23:45 Email | Share | | Bookmark
::: Journey to KL :::

::: Journey: Pagoh, Johor
::: Journey: Nilai 3, N.Sembilan
::: Journey: Serdang & Mines
View all 12 photos...
::: Salam Maulidur Rasul.. cuti beberapa hari balik KL jap [huhu]
::: seronok sbb lama sgt tak balik.. dlm beberapa bulan ajek KL byk berubah
::: 'uptown' pon dah pindah kat area kampong aku.. beshh gaks
::: sempat singgah cc kat KL balas komen member fp mana yg mampu..
::: kalo balik kampong satu jek yg payah sket, minyak keter [haha] jauh berbeza..
::: tapi yg penting.. dpt gak lepas rindu kat family.. beshh..
~
-------------------------------------------------------------------------------------------
::: [re]: mmg aku panggil KL tuh kampong aku, sbb opismate aku kalo cuti sumer kata balik kampong
::: aku pon tak terkecuali kata balik kampong [ekekeke] kalo 'balik bandaraya' mcm tak beshh laks bunyi
::: thanx for the komens.. sapa bawak keter tuh hati2.. drive slowly ikut had yg ditetapkan..



Saturday, 8-Apr-2006 02:13 Email | Share | | Bookmark
::: Camping di Hutan Lipur Gunung Belumut, Kluang, Johor :::

::: pemandangan Gunung Belumut dari Felda Ulu Dengar
::: pintu gerbang menyambut kedatangan kami
::: khemah kitaorg yg muat utk 6 org..
View all 42 photos...
::: minggu lepas [1-2/4/06] aku pi camping kat Hutan Lipur Gunung Belumut dgn kawan2 aku..
::: Gunung Belumut [1010m] - 32km dari bandar Kluang sebelah dgn Gunung Lambak [510m]
::: hutan lipur nih canteeekk xspecially air sungai dia.. mandi besshhh betul [huhuhu]
::: malam tuh hujan.. tapi dapat gak shoot pix sungai tgh bergelora & unggun api yg masih membara
::: utk dptkan shot2 yg cun, aku sanggup masok sungai bawak kamera [huhuhu] sampai buddy aku tegur..
::: kemudahan pon dah byk.. senang ler nak buang air, kalau tak, kena gali lubang leerr.. [hikhikhik]
::: ingatkan nak mendaki.. tapi tak jadi sbb faktor usia yg semakin meningkat [ekekeke]
~
--------------------------------------------------------------------------------
::: terima kasih buat member2 fp sini yg tak putus2 beri komen & melawat fp aku ni
::: mintak maaf byk2 jikalau ada yg tak dibalas2 komen.. keje aku byk leerr..
::: minggu depan, seminggu outstation.. ok gak.. tapi penat.. need more rest..
::: sesiapa yg belom dibalas komennyer.. sila angkat tangan yehhh [huhuhu] beritahu aku..
::: aku akan balas punyer.. thanx again & again & again..










Sunday, 19-Mar-2006 18:15 Email | Share | | Bookmark
::: No Idea 2 :::

::: idea 1
::: idea 2
::: idea 3
View all 11 photos...
::: haaa yg ini barulaa betul rumah aku.. dalam & luar
::: ada yg baru shoot jap tadi.. ada yg dah lama sajek jer letak
::: pix bedroom aku & kepala paip 20+ hengget tuh pon ada [hehehe]
::: bunga api tuh jiran2 bangsa cina yg main masa Cap Goh Mei
::: effect cahaya aku pakai lampu garam & lampu meja
::: setting manual / semi-auto: NR 2.5" hingga 7", F2.8, EV negatif
::: tengok member2 fp lain buat kolaj.. so akupon try buat..
::: ingatkan nak buat senget tapi last2 aku buat style lurus
::: sorry laa sbb kali ni cepat plak aku upload entry baru.. [huhuhu]
~



Saturday, 18-Mar-2006 16:32 Email | Share | | Bookmark
::: No Idea :::

::: *kepala shower nih ada dijual kat jusco
::: next week ada competition 'Winning Eleven 9'
::: aromatheraphy, kekadang jek aku pasang
View all 18 photos...
::: assalamualaikum.. salam sejahtera.. apa khabar geng? [huhuhu]
::: minta maaf banyak-banyak sebab lama tak upload entry baru..
::: bukan aku bz sangat pun.. dan bukan kerana virus brontok tu juga [ekekeke]
::: tapi sebab aku dah kering idea [hehehe] mood rajin pun tak datang-datang
::: terima kasih juga buat semua geng yang sanggup jenguk-jenguk aku kat sini
::: kot-kot ada ker entry baru.. [hehehe] akan aku balas selagi terdaya..
::: terima kasih banyak-banyak..
~


::: yg bertanda ( * ) bukan rumah aku tuh.. [huhuhu] rumah contoh sebenarnya..


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net