By: ReActivate Zul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 17-Aug-2008 14:44 Email | Share | Bookmark
::: International Muay Thai Superfights :::

 
 
 
::: Abbas vs. Zidov
::: Tiana vs. Olivia
::: aku & the kickboxers
::: my buddy & the kickboxers
::: Muay Thai Superfight [collage 2]
::: Muay Thai Superfight [collage 1]
::: Long time no see wah!! [huhu] wassup guys.. sorrii laa kalo lama menghilang, biasalaa aku
::: tapi kali ni ada jugakla alasan, pertama: aku dah pindah rumah baru, line tepon & streamyx
::: tak wujud lagi.. so skrg pakaii maxis broadband.. nice tapi kat area rumah aku di Johor tak
::: kuat coverage dia.. nih pon aku pakaii kat KL.. 5x lebih laju [huhu].. kedua: aku malas daa..
::: [ekekekeke] pasal balas ke tak tuh, mmg tak dpt jawab.. dulu aku rajin, skrg lain.. makin tua nih
::: makin malas nak online.. seribu kemaafan utk semua.. kalo berpeluang, aku akan singgah juga..
::: apa2pon sesiapa yg nak enjoy2 dlm FP bolehlah jengok pix2 pengalaman aku slps lama tutup kedai..


::: [5/7/2008] bertempat di Stadium Melawati, Shah Alam, Muay Thai Superfights was the best
::: live show yg penah aku tengok [huhu].. mmg best giler.. selama nih just tengok kat tv jer..
::: ikut jugak perkembangan Contender Asia 1st season dulu.. pemenangnya, Yodsanklai pon
::: datang bagi sokongan.. baik ler dia, sesiapapon boleh amik gambo dgn dia [huhu] anyway
::: thank u very2 much utk sahabat baik aku yg membolehkan aku & dia jugak dok di tmpt
::: VVIP [hehe].. awesome! dpt mcm2 gift ler, very niceee.. lain kali nak pi lagi laa.. [huhuhu]


::: Berikut adalah result Muay Thai Superfights [5/7/2008] pada malam tersebut:

1st match: Abbas Ahmadi (Iran) won by points against Zidov
2nd match: WMC Female inter title: Tiana "Tiger" Caverley (AUS) won by TKO against Olivia Jackson (KSA)
3rd match: TCA 2 selection part 1 Super 4 fight Bernard Radin vs Tengku Sharizal, Tengku won by points
4th match: TCA 2 selection part 2 Super 4 fight Khoo Meng Yang vs Harish Ramli, Harish won by points
5th match: Zach vs Leonard, Leonard won by TKO - dislocated shoulder
6th match: WMV inter defending title: Sean won by TKO against Sirichai "Singha Siri" (THA)
7th match: TCA 2 finalist: Tengku Sharizal vs Hashim Ramli, Tengku won by KO
* The latest Contender Asia Season 2 participant is Tengku Sharizal

~ "jujujujujujujuju" [hehe, kpd sesiapa yg tau..]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net