By: ReActivate Zul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-Sep-2008 18:00 Email | Share | Bookmark
::: Buffet Ramadan, Mutiara JB Hotel :::

::: kambing panggang
::: kambing lada hitam
::: udang goreng kunyit
::: dessert
::: bubur
::: kek & betik
::: ABC
::: nescafe
::: kopi
::: aneka gerai juadah berbuka
::: suasana Seri Mutiara
::: Buffet Ramadan di Mutiara Hotel, JB
::: 2 malam kami berbuka di Buffet Ramadan di Mutiara JB Hotel pada tahun ini
::: alhamdulillah, seronok bila buat makan2 sebegini, antaranyer dpt reunion member
::: lama yg telah berpindah kerja di merata tempat.. paling jauh dari Kelantan sanggup
::: datang makan berbuka bersama di Johor.. Acara reunion nih telahpon berlangsung
::: setiap tahun sejak 4 tahun yg lalu.. yg sebelum itu dikenali sbg men's night out dgn
::: berbuka di hotel utk 8 org lelaki ajer [huhu] sampai laa ke hari ini menjadi tradisi..


::: Macam mana boleh jadi 2 malam tuh sbb tak tahan dgn kambing panggang yg
::: kami makan pada malam pertama berbuka di sana [hehehe] terus terngiang2 di
::: otak, nak makan lagi.. & semlm [26/9/2008] kami 4 org makan sepuas2nyer kambing
::: panggang Mutiara JB Hotel dgn kuah BBQ lada hitam aduuuhaaii sodapnyer [huhuhu]..
::: yg buat mcm kat heaven tuh ialah juice dagingnyer yg peerrgghh sodap sangat..
::: bila makan, boleh tertutup mata.. berbuka di Mutiara Hotel ini boleh membuatkan
::: kita skip bersahur [hehe] sbb dah kenyang teramat sgt.. alhamdulillah..

::: Mutiara JB Hotel menawarkan Buffet Ramadan di Seri Mutiara Restaurant di paras
::: tanah, bayaran utk dewasa: RM55++ & kanak2: RM32++, istimewanyer bagi yg
::: mempunyai Jcard [Jusco] boleh mendapat 20% diskaun yg minimumnyer 2 org
::: makan di meja yg sama.. Utk tempahan pada bulan Ramadan ini atau pada hari2
::: biasa lain bolehlah lawati laman-webnyer dgn click di [link] ini..

~ Selamat Balik Kampung!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net