By: ReActivate Zul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Oct-2008 20:00 Email | Share | Bookmark
::: Aidilfitri 1429 Hijrah :::

::: Selamat Hari Raya Aidilfitri
::: Salam lebaran ke-12 [huhu] buat sumer warga FP.. minta maaf setelah 12 hari raya
::: baru buat entry raya yg mungkin bagi sesetengah org, 12 hari tuh dah tak raya dah
::: [hehe] aku raya sampaii bila2 aku nak [ekekeke].. selagi mood raya tuh masih ada..
::: minta maaf sekali lagi, raya tahun nih tak byk sgt gambar2 raya sama ada di KL
::: mahupon di Melaka.. raya tahun nih dpt plak sekor anak kucing yg masih menyusu
::: ditinggalkan ibu dia.. sibuk beraya sekali [hehehe] mcm2 beli utk bawa balik ke Melaka..
::: bunga api pon tak main tahun nih.. apa2pon raya tahun nih mmg seronok sgt, rasa nak
::: cuti lebih lama lagi walopon dah 2 minggu cuti raya [hehe].. Tak lupa juga kepada Saiful,
::: Selamat Pengantin Baru Saiful yg telah berlangsung pada [11/10/2008] di Johor Bahru..
::: semoga berbahagia selamanyer.. thank u for inviting me to your beautiful wedding..
::: Lepas raya nih aku dah start busy, maaf byk2 sekiranyer aku takde di FP..


::: another raya entries klik: Aidilfitri '06 & Aidilfitri '07
~ Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net