By: ReActivate Zul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 13-Feb-2006 13:15 Email | Share | Bookmark
::: Alienated Sightseeing :::

::: lalat sesat
::: labah-labah kaki 5
::: semut coklat kecik
::: semut coklat besar
::: cicak main cak-cak
::: kawan aku yg spray
::: tengah baring2 nampak pula lalat sesat kat dinding terus capai kamera shoot
::: then came out with the idea nak shoot serangga yg ada kat rumah..
::: tunggu punya tunggu, cari punya cari, inilah yg boleh aku kumpul
::: susah juga nak cari sbb sblm ini rumah aku dah letak racun serangga
::: yg cicak tu mmg camera-shy.. tak sempat nak shoot masa dia makan lalat
~
-----------------------------------------------------
::: my 1st attempt close-up shots entry tapi tak berjaya sgt sbb aku guna pns
::: kalau dekat betul pix automatik akan jadi kabur walaupun dah try adjust fokus
::: fikir2 akhirnya aku besarkan pixels kamera sampai 7MB [saiz poster]
::: kalau saiz monitor pc dimensionsnya = 3072 x 2304 px
::: mmg besar berbanding biasa = 1024 x 768 atau 800 x 600
::: aku shoot jauh tuh..dlm pc aku cuma crop shj.. hasilnyer mmg nampak dekat



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net