By: ReActivate Zul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 18-Mar-2006 16:32 Email | Share | Bookmark
::: No Idea :::

::: *kepala shower nih ada dijual kat jusco
::: next week ada competition 'Winning Eleven 9'
::: aromatheraphy, kekadang jek aku pasang
::: *kepala paip RM100+ [huhu] aku beli RM20+ jek
::: *nampak cambesh tapi takder aircon
::: *sedap tido bila cuaca sejuk, skang musim panas tul
::: so pakai kipas jek bukak sampai maximum, panas beb
::: baru beli [huhu] beshh auto 7.0kg
::: mc-v320 vcd micro system, rasa nak beli lain
::: aku beli lagi kek pisang from secret recipe
::: aku suka makan pisang [ekekeke] senang nak makan
::: makanan org bujang lapok.. jering my favourite
::: salt crystal lamp with a magazine
::: *lampu meja utk perhiasan semata2
::: a set of feng shui candles, sayang nak pakai
::: another collection of mine but this time, kotak mailboroi
::: outside the house.. konon nak shoot bulan
::: bunga liar tumbuh melata.. malas nak tebas
::: assalamualaikum.. salam sejahtera.. apa khabar geng? [huhuhu]
::: minta maaf banyak-banyak sebab lama tak upload entry baru..
::: bukan aku bz sangat pun.. dan bukan kerana virus brontok tu juga [ekekeke]
::: tapi sebab aku dah kering idea [hehehe] mood rajin pun tak datang-datang
::: terima kasih juga buat semua geng yang sanggup jenguk-jenguk aku kat sini
::: kot-kot ada ker entry baru.. [hehehe] akan aku balas selagi terdaya..
::: terima kasih banyak-banyak..
~


::: yg bertanda ( * ) bukan rumah aku tuh.. [huhuhu] rumah contoh sebenarnya..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net