My name: ReActivate Zul
My Fotopage: http://reactivatezul.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: DSC-P200
Sony
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Kaca mata
Latest entry:Mari bersihkan sawang
Memang dah lama ...cukup lama aku tak update fotopages ni..Sejak berkecimpung dalam bidang fotopages ni ..nilah satu jangkamasa yang begitu lama aku tak update. Sebab apa?...tah aku pun tak tau. .Gambar berlambak aku ambik..mungkin komputer aku tak "sekuat dulu" dan perlukan "vitamin" untuk menguatkan lagi kekautan komputer aku ni.. Mungkin usianya sudah tak rumaja lagi. Nak "bersihkan " FB ni ialah dengan mengupdatekan saja. Jadi aku upload lah gambar yang yang dah lama terbiar dalam komputer ni ... View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
tanty ruslan
Latest entry:shoes
View this Fotopage entry
Baka Dasu
Latest entry:i-City
View this Fotopage entry
i-City
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
eikin ella
Latest entry:refresh
dah lama x upload.miss pulak.. miss kat kawan2 fp jugak... View this Fotopage entry
MuMmY AnNA
Latest entry:I'm moving!!! :D
My services: baju kurung | embroidery pattern | sewing wordings on towel, nametag, bookmark, wedding souvenirs | embroidery on lace, veil & scarf, tekat emas, calligraphy arabic & jawi | appliqué, brush-out & 3D Organza | Janome Sewing Machine’s Agent | Jom jenguk my blog: http://annafarha15.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Alia Asyraf Ain Amsyar
Latest entry:Amsyar tdo! Comel!!!!
G amik bengah sekolah, bwk Amsyar sekali, masa ni cergas lagi mata dia... Otw balik, layu dh mate dia... Dh pejam mata Dh senget Lentok abis! View this Fotopage entry
Sleeping Son
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Satonaka Halu
Latest entry:Muhammad Arfan Imran
Kehadiran orang baru dalam keluarga aku memang sangat2 bermakna. Kehadirannya betul2 membawa tuah.... terima kasih imran :-> View this Fotopage entry
Eryne Jasmine
Latest entry:Pindah...
saya dah pindah ke blog lain... maka blog ini saya tidak akan update lagi... sila ke klik link di sebelah utk ke blog saya: http://miadanjaserin.blogspot.com sekian, terima kasih... View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah
Akma MrsSLuRp
Latest entry:Rindukan kami??
huhuu...ade ke ye yg masih rindukan kami...?? mcm kata lyssa : mama kakak rindu lah sama kwn2 kakak yg dulu2 tuh?? ekekek harus lah kene active balik fp nih kan....sbb from here we ols kenal ramai fp mommies...some still connected to this world ...but some tuh been bz ngn schedule masing2 kan...and since FB famous..i think most of us dah transfer kesana....ekekkek but not me...kdg2 je bleh access thru my mobile...huhuhu...;p View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
insan sani
Latest entry:piNDaH koT
pindaH ke http://enciksani.wordpress.com kadanG kadang Lepak sini uheuheua...jiwa kacau... TaTa Ta Ta :-S JiWa MasiH siNi View this Fotopage entry
anwar ahmad
Latest entry:back from istanbul
just got back from istanbul, turkey.and i bought something interesting for my camera there,too ;-) .it was like every single camera accessories that i want and would buy on ebay i can get it there.just say it; remote trigger, remote flash trigger, tripod bag, lowepro belt, filters, lenses, flash diffusers and a whole lot more!the price is quite expensive compared to malaysia and uk(even in the states) but i dont mind coz i know i wont find those things in jordan. i took the picture above with my new tam... View this Fotopage entry
hAsLiA hAsSaN
Latest entry:Moved!!
We have moved to--->> http://liyafendi.wordpress.com/(http://liyafendi.wordpress.com/) See you there! :))[/color] View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
sheliza seth
Latest entry:Kak Farah & future hubby
View this Fotopage entry
mak, ayah, naza, farrah
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
annie sulaiman
Latest entry:jambu bol
teringat zaman aku kecik2 dulu, salu panjat pokok jambu ni bila balik skolah.. dok atas pokok, makan jambu ni, pastu bijik dia buat baling ayam.. ahhahahaahahahaha.. indahnyer kenangan... View this Fotopage entry
Amir Ridhwan
Latest entry:fotopages- R.I.P.
I can still be found here: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/ http://malaysiantrekker.wordpress.com/ View this Fotopage entry
aD and aPeX
Latest entry:pindah ~
assalamualaikum, kami dah pindah kat http://www.flickr.com/photos/memorabiliaz(sini) :obey: View this Fotopage entry
Haziq Zakwan
View this Fotopage latest entry
raya
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
razmin razak
Latest entry:Mari Belajar Berjalan Bersama Raniya
Well, she's one year and 2 months already. So, she has somewhat mastered the art of walking, ala-ala budak kecik. At first, there is the occasional 'accidents' where she would bump into the sofa, or trip over her toys. Nothing serious. She also at first, familiarize with the art of standing up with holding items in her hand, for example...controller TV, handphone mama, the occasional habuk yang dijumpai bawah carpet and also her botol susu. But then, she has learn to control the art of walking plus h... View this Fotopage entry
Full Speed Ahead
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
Khairina Izzati
Latest entry:Last words..
http://kinaizzati.blogspot.com( ) Assalamu'alaikum w.b.t.. Dengan ini, secara rasminya saya akan move out dari fotopages ke blogspot. Lately, I've been juggling passion, obligation and commitment all at once. I think that having a blog is easier for me as i don't have much time to snap photos anymore like i used to (lagipun sekarang selalu berjauhan dgn D80 terchenta). But this doesn't mean i'm quitting photography for good..no no. Photography will always be a passion of mine. Dengan rasmi jugak me... View this Fotopage entry
Qimie Zam
Latest entry:Berbuka @ Cyberjaya
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau. Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh. The ... View this Fotopage entry
Raudzah Arippin
Latest entry:BOIKOT ISRAEL!
LAMAN INI TAK AKAN DIKEMASKINI LAGI TANDA KEBENCIAN DAN KEMARAHAN YANG TIDAK TERHINGGA TERHADAP KEKEJAMAN YANG TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN OLEH ISRAEL TERHADAP RAKYAT PALESTINE. SAYA MENYERU PADA RAKAN-RAKAN YANG MEMPUNYAI FOTOPAGES SUPAYA MELETAKKAN LOGO INI DI FOTOPAGES MASING-MASING. BOIKOT ISRAEL DAN SEGALA PRODUK-PRODUK MEREKA. View this Fotopage entry
ALFIAN MESEBAH aka FIO
Latest entry:The truth is out there..
..somewhere in Pahang 8-) View this Fotopage entry
yantie zulkifli
Latest entry:one down~~
sape sangka dia akan tunang dulu....the loudest of all...Ina :-D Selamat Bertunang Shazlina Shaharudin & Rizal!!! We were there...sadly tak cukup korum...adik besar takde... (entry ini awal dari zurai sebab dia nak edit dulu la mende la hahahaha) View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid
Latest entry:Perpindahan ke Rumah Baru
Assalamualaikum.. Memang dah berhenti terus aku nih dari meng"Update" fp nih.sebab nya sekarang ini aku sudah pon berpindah ke Rumah baru.iaitu Blogspot.sebab ianya lebih senang dah ringkas...jadi aku mengambil jalan untuk meng"update" ke blogspot terus.selain dari tuh boleh lah aku berkongsi apa2 dengan apa yang aku dapat di sini.hehe..okey lah..Selamat Tinggal Fotopages. http://teratakperpatih.blogspot.com View this Fotopage entry
zaid zulkifli
Latest entry:alaweeyah reunion: pangkor island
Ingatkan engkau kepada Embun pagi bersahaja Yang menemanimu sebelum cahaya Ingatkan engkau kepada Angin yang berhembus mesra Yang kan membelaimu cinta View this Fotopage entry
renung2kn dan slmt beramal
adzua mustafa
Latest entry:lamenyea xbukak fotopages....
hai smua...pejam celik2...thn nh umr dh 27....huhu...lame gile xbkk fotopages nh...sowie sgt2...kwn2 lame dkt fotopages nh plz add me kt facebook na...ley kongsi2 ilmu huhu...add la Adzua Mustafa....hope dpt knl uols kt fb na...daaa...salam... ;-) :-D View this Fotopage entry
Ema Izati ZK
Latest entry:busy..hehe
takde latest pic...hehe View this Fotopage entry
putry ika
Latest entry:my bday
hmm,2 n 8... significant? depends,subject 2 own opinions.. 1st tyme without ayah... but we're getting by,dgn lindungan Allah SWT,inshaAllah.. :) nwayz,best sgt dpt mkn kek choc indulgence nie,nyum2x! kt ofis xleh wat pape,lunch pun xturun,bogged down ngn keje... so here's 2 me,one more yr 2 th age number! :-D life's slower these days but definitely enjoying it... 8-) View this Fotopage entry
traffic light!
wazfad wanza
Latest entry:@terengganu
hujung minggu lepas aku balik Trg.kebetulan dengan wedding kawan. aku ambik peluang balik aritu nak ber bulan madu ngan isteri.walaupun balik hujung minggu, tp ianya berbaloi..bertolak balik dr KL ke Dungun pukul 6 ptg hari jumaaat.da la pkul 6 tu time traffic jam gile.lg2 area kepong-gombak.lepas je tol gombak, traffic da ok.so bleh la aku speed skit. da pkul 7 baru lepas tol bentong. naik LPT da malam, lebih kurang kul 7.30 la gitu. so da naik LPT aku bleh la speed dengan penuh kompiden. wife n adik aku d... View this Fotopage entry
Laily Abd Rahman
Latest entry:I'm in no better state than I should be...
Re-Shuffled by: Laily Seberang Jaya, Malaysia MahaKarya Foto +e-mail:: laily.luv2laugh@gmail.com +FP:: lailys.fotopages.com A Member of © lailys.fotopages.com All images on this site are under the ownership & copyright of lailys.fotopages.com. All rights reserved Before the cool done run out I’ll be giving it my best test, and nothing's gonna stop me but divine intervention - Laily View this Fotopage entry
inda hayati samsi
Latest entry:Kuliah.net Akhawat ( untuk muslimat sahaja )
Assalamualaikum wbt Adik-adik, kakak-kakak, sahabat-sahabat seperjuangan yang dikasihi sekalian. Semoga di dalam rahmat dan lindungan Allah hendaknya. Sukacita, mewakili sahabat2 IPIJ yang lain, ingin merwar-warkan satu majlis ilmu online kepada sahabat2 semua. Dan insyaAllah, kuliah.net ini akan menjadi pertemuan berkala kita semua utk bersama-sama sahabat2 akhwat di jepun dan juga di luar jepun. Tarikh : 13 hb Mei 2008 ( Selasa ) Masa : 9 malam ( Jepun ), 8 malam ( Malaysia ) Medium : Yahoo ... View this Fotopage entry
Ciptho Jaafar
Latest entry:no longer here
dah malas rasa nak upload dekat sini..sy try focus upload dekat sinihttp://aisputih.wordpress.com View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
arie gaban
Latest entry:PENGUMUMAN TERAKHIR !!!
aku berpindah ke http://ariegaban.com selepas chinese new year la... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
nizm shamsury
Latest entry:sudah pindah laaaa....
meh meh... jengok la rumah baru! kat sini alamatnye.... http://n12am.wordpress.com/ jempot datang yer.... View this Fotopage entry
Lelaki & Emosi...
azri aris fotopages
Latest entry:HADIAH UTK KAWAN2
akum semua. selamat menyambut bulan ramadhan.(utk korg yg pose je... yameen ngn haziq aku taw korg pose xckup) =) hari demi hari, aku dh penat upload gmbar dlm photobucket. kini aku amek jalan mudah utk mengatasi masalah mengupload ini... aku umumkan, segala gambar yang akan datang akan aku upload ke http://azriphotoblog.wordpress.com setiap org mesti ada perubahan kn? dan aku nk berubah tempat aku mngupload gmbr. tp cara penyampaian aku tetap sama. :-D knapa aku pilih wordpress? sbb RA... View this Fotopage entry
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
rahimi adnan
Latest entry:after a year upload : hate my company make me as a corporate rbt
selamat belated raya haji.. setahun gak eh tak load gambar.. aiseh...kilija kilija hate my company make me as a corporate robot. damn my government make my country as a sampah.. View this Fotopage entry
mohd khairi
Latest entry:Photoshoot Mimi & Fatin..
View this Fotopage entry
Wan Muhaimin Wan Ahmad
Latest entry:Merdeka la sangat...
haha.. aku tak merdeka.. kalau aku merdeka, dh lame aku bleh hapdet aku nye fotopages ni.. dh bersawang dh ni.. penat aku sapu debu2 kat page ni sbb dh lame sangat tinggalkan tempat ni.. :P View this Fotopage entry
Eric khronos
View this Fotopage entry
Fadhilah Hasbullah IIUM Pharmacy Graduate
Latest entry:workshop
for more photos, visit; http://www.flickr.com/photos/fadhilah View this Fotopage entry
afif the uchiha UCHIHA
Latest entry:take a walk
View this Fotopage entry
Izlina Ibrahim
Latest entry:Wedding Reception: Zamil and Farhan
Event: Wedding Reception of Nurul Zamil and Farhan Venue: Dewan Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan Date: 23rd of June, 2007 Relationship with author (Zamil): 1) Ex-classmate (Sains Hayat 3- SH3) at Mara College of Banting, class of 1999/2000 (tiru homework matematik dia, dia tiru homework biology saya - believe me, she was never good at biology and it's a miracle that she's now a doctor :P ) 2) Ex-hostelmate at Pandu Puteri 3) Geng buruk lantak Uptown and nasi goreng and satay SS14 4) Gen... View this Fotopage entry
Iztoy bawa botol air siap2
mia akina zahir
Latest entry:aku kembali
lama giler tak hupdet fotopages ni.... kijer belambak....akhirnya terbuka hati n mataku nak penyelarasan fotopages ni.... gambo ni aku amik pada 23 april aritu....sblm adik ku ini wat operation tulang belakang....kerana 'slip disk' (ejaan betul salah aku tak tau..huhu...) aku yang make up n amik gambo dier secara baring ( dier la yang baring bukan aku....) ada byk g...tp ni jer yang sempat aku up.... gambar2 aku skunk ni kebanyakan dah pakai namaku sendri.... jarang dah guna mia_akina or boodak-... View this Fotopage entry
capin the fourth
Latest entry:Farewell
salamz... it has been almost a year since i last updated this fotopages... due to certain issues, i have to leave the site not updated for so long... and due to certain circumstances, this will be my last update... thanx to everybody who keeps visiting this site without my presence... thanx for the support... till then... ;-) c a p i n - feel free to visit flickr.com/xenocapin :-D View this Fotopage entry
Anak Mata
Fendy Ria
Latest entry:Lagi Giler Tak Update....
Perghh... lama giler tak update FP. Macam nak dekat setahun... :D :D Feel free to jengok my http://fendinadia.com(Blog here...) View this Fotopage entry
abgbotak yg sepi
Latest entry:sekitar hari pengisytiharan dr botak
perut tgh kembung and lapar and ngantuk.... so terima je la ye... photos by mamud edited by abgbotak View this Fotopage entry
anne arin
Latest entry:Cameron Highland
Great time at Cameron! :-> View this Fotopage entry
Yana Bestari
Latest entry:Pengumumang
Akmaliyana@ygonjeng mengumumumangkang Slamak tinggai tensichronic.fotopages.com :-D I'll no longer tepek pictures here.Tepek kat tempat lain pulak. Pengomen/Pelawat setia lah jugak -mommy (the one who never failed to b there) -bokbongs (pun sama hehe,,the one who always there,,,kehkeh) -njy (humpty dumpty sat on the wall..) -baruang (sempai idola kohkohkoh batuk) timaseh ler bebanyak. eh baru perasan.Dalam list kat atas tu semua lelaki except mommy.huhu.. to others,thank U very much e... View this Fotopage entry
terimala gambar dari jarak dekat
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
diyana abu bakar
http://www.flickr.com/photos/gulagulagetah View this Fotopage entry
Saiful Bahri
Latest entry:.: The Old West - Gunfighters & Cowboys :.
This time is about the Americas..not UK. I bought books about true stories of 'The Gunfighters' & 'The Cowboys' published by the Times. Found really amazing photographs inside and thought that it would be wise to share here. Wyatt Earp..remember the 1994 movie? View this Fotopage entry
Lady and gun
Lisa Edora
Latest entry:Mandi² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramai² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
Darling Je
Latest entry:on mommy birthday
note: ..bila sampai rumah bersoal jawab dgn sabrina abt the flower and choc..after that she call her daddy and said " hello..daddy daddy..mummy so happy..she got many flower..hahahaha..mummy said you give flower to mummy..hahahaha" cakap2 gelak dak sorang nih...sejak 2 3 bulan lepas sabrina dah jadi juara report merepot..after school almost every 1 or 2 hours she will call either mummy or daddy in the ofis to tell/ask/complain whatever she want to tell/ask/complaint..tapi selepas mummy n daddy pujuk da... View this Fotopage entry
dan murah rezeki
Ahmad Nizam Yusof
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua
View this Fotopage entry
Tarantula media
lama dah rasa tak update fp nie.. hmmm View this Fotopage entry
iena fadly
Latest entry::: Majlis Cukur Jambul Ahmad Rizque Iskandar ::
:-D :-D :-D Setelah sekian lamanya..huhu..sorry bebanyak kengkawan coz dah lama bersawang fp ni..dgn rasa rajin yg sedikit ini, aku hapdet entry baru.. :-D Majlis Cukur Jambul di PD (anak buah kesayangan member aku IKA) yg kiut miut ni Ahmad Rizque Iskandar bin Ahmad Redhuan...Thanks byk2 buat mummy&daddy rizque & seluruh family yg terlibat.. ;-) :-D View this Fotopage entry
oto otobot
Latest entry:Plus Office : Option 1
©opy®ight art of 3D visualization ©2007. All Rights Reserved. :groucho: View this Fotopage entry
lou parasite
Latest entry:Kerusi Hatiku Menyepi
Mood aku tak datang2 lg.....malas nak upload...menciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..!!! :-( :P View this Fotopage entry
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
zf mz
Latest entry:Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!!
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 50.. semoga negara kita aman dan makmur selalu insyaAllah View this Fotopage entry
...
aflieman nasset
Latest entry:I'm Alone .....
my new gallery http://flickr.com/photos/nassett :-D View this Fotopage entry
Ayie Pictorial
Latest entry:Fotopages milik Yahudi?!
Memang SAH...!!! Sorry... Hai Hai Bye Bye... akaun ni akan ku delete dan transfer ke tempat lain. Very soon... http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm atau baca ni yang aku Copy & Paste dari DomainTools... Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL +972-3-6914668 Technical Contact: Kass, Ron ... View this Fotopage entry
asdasdasd asdasdqwerty
View this Fotopage latest entry
haidar mohd razali
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016